Jaunā skaistule no “Zilās lagūnas”. Kā pēc 40 gadiem izskatās romantiskās filmas varone

Praktiski nav mainījusies!

Drīz būs pagājuši 40 gadi kopš pie skatītājiem iznāca filma “Zilā lagūna”. Skatītāji tā iemīlēja šo filmu, ka pie kinoteātru biļešu kasām stāvēja garas rindas. Šo filmu nāca skatīties atkārtoti! Tieši tik interesants bija sižets. Tāpat ar savu skaistumu piesaistīja filmas galvenā varone. Viņa praktiski nav mainījusies.

Galveno varoni Emelīnu atveidoja 14 gadus vecā Brūka Šīldsa. Meitene pārsteidza skatītājus ar saviem skaistajiem sejas vaibstiem un lielisko figūru. Interesanti, ka gandrīz pēc 40 gadiem aktrise vēl arvien ir tikpat skaista un pievilcīga.

Daži Brūkas pielūdzēji apgalvo, ka gadi viņai nākuši tikai par labu. Viņas skaistums ir kļuvis spilgtāks un izteiksmīgāks. Kas attiecas uz aktrises piekritējiem, tad to skaits ar katru gadu tikai palielinās.

 

Ar ko viss sākās

Daba apveltīja Šīldsu ar nevainojamiem ārējiem dotumiem. Tas bija redzams jau bērnībā. Tāpēc 10 gadu vecumā meitene sāka demonstrēt tērpus modes skatēs, bet nepilnos 14 gados viņa kļuva atpazīstama uz ielām, pateicoties “Zilajai lagūnai”.

Vēl pēc diviem gadiem jaunā meitene kļuva par pasaulē vislabāk apmaksāto modeli. Viņas ienākumi bija 10 000 dolāru dienā.

Tāpat Brūka turpināja pozēt vīriešu žurnāliem, piekrita filmēties televīzijas seriālos.

Īsāk sakot, bez darba Brūka Šīldsa nepalika. Piedāvājumu bija daudz un dažādu. Jaunā modele un aktrise centās paspēt visu. Jāatzīst, ka viņai tas izdevās visnotaļ veiksmīgi.

 

Lasi arī: 5 iemesli, kādēļ tev vajadzētu tikties ar vecāku sievieti (vismaz reizi dzīvē)

Brūkas Šīldsas dzīve šodien

Šodien aktrisei ir jau 54 gadi, tomēr, uz viņu paskatoties, tam ir grūti noticēt. Jo arī šodien viņa izskatās nevainojami, iespējams, vēl labāk. Viņas izteiksmīgais skaistums ir kļuvis daudz nobriedušāks.

Brūkai ir ar ko palielīties. Viņas kontā ir gandrīz 70 kinematogrāfijas darbi, turklāt visdažādākajos žanros.

Varbūt kāds brīnīsies, bet Brūka Šīldsa vēl joprojām ir pieprasīta modele. Viņa pārstāv dažādus labi zināmus brendus.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu  FOTO ar 55 gadīgo Brūku

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment